پروژه‌های اخیر

طراحی رستوران حیاط هتل بوتیک هرمزان

طراحی تنها رستوران هتل، در فضای 140 مترمربعی حیاط با استفاده از سازه‌های چادری یکپارچه در ترکیب با سقف‌های پرگولاای چوبی طراحی گردید. استفاده از عناصر طبیعی مانند آب و آتش و مصالح طبیعی (چوب بامبو)، همجواری انسان و طبیعت است. طنین آوای ریزش آب با نمای آبنمای سنگی کمک به تلطیف فضای رستوران کرده است. از دیگر ویژگی‌های طراحی استفاده از متریال سازگار با محیط‌زیست در کفپوش‌ها و جداره‌ها است.

پروژه‌های اخیر

اسکرول به بالا